Ügyfél vonal (+421) 903 190 224 (+36) 702 844 788 Skype
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Rólunk

Aranygombbal kezdődött. Gombbal, mely 1990 előtt Csehországban mindig keresett áru volt, A kezdetekre ma mosolyogva emlékszik vissza a STOKLASA társaság tulajdonosa, Leo Stoklasa mérnök, aki feleségével alapította a rövidáru nagyraktárat, melybe Csehszlovákiából és Lengyelországból biztosították az árut:

„A feleségem a BURDA magaziból szeretett volna ruhát varratni, de arany gombokat sehol sem lehetett kapni. Lengyelországba kellett mennünk, hogy megszerezzük. Ott nemcsak gombokat találtunk, hanem cérnákat, válltöméseket és egyéb áru, melyet idehaza akkor nem találtunk. Innen született az ötlet majd a vállalkozás.“

A sikeres vállalkozó ma a szülői ház első emeletén emlékszik vissza a kezdetekre. A külföldről való árubehozatal abban az időben nem volt megszokott, épp ezért újdonság volt a vásárlók számára. Szükség volt egy áruval megpakolt autóra, mellyel körbejártuk az üzleteket, mert másképp nem ment. Munkatársaink bejárták egész Csehországot és Szlovákiát.

„Néhány évvel ezelőtt termékeink 90 %-ág még autóval szállítottuk mindenhova, jártunk Lengyelországba és Magyarorszára is. Időigényes és embertpróbáló időszak volt ez, egyben költséges is. Szerencsére idejében érkezett hozzánk az internet.“

 

A Stoklasa számokban

8 nyelv

Az e-shop működtetési nyelvei: angol, cseh, magyar, német lengyel, román, szlovák.

16 üzletház

Ennyi Stoklasa üzletben válogathatnak az áruinkból vagy az e-shopon keresztül rendelhetnek árut. Megtalálnak bennünket Brünnben, Olomoucon, Opaván, Ostraván, Prágában és Zlínben.

98% elégedettség

A Heurékán levő több mint 16 000 recenziónak köszönhetően e-shopunk ilyen értékelésnek örvendhet, valamint rendelkezhetünk a Vásárlói értékelés certifikáttal.

279 alkalmazott

Vállalatunkban jelenleg ennyi alkalmazott dolgozik.

23 000 tétel

Jelenleg raktárunkban több mint ezer áru található különböző variációkban.

284 820 megrendelés

Ennyi megrendelésünk volt a 2021-es évben.

Az internet mindent megváltoztatott

Forgalmunk több mint nyolcvan százaléka ma az interneten keresztül valósul meg. Míg a kezdetekben az üzlet felét a behozatal alkotta, másik fele volt csak a kivitel, ma már igyekszünk minél több árut exportálni. „Az Európai Unió híve vagyok. Megszűntek a határok és ez a kereskedelemnek sokban segített. Valamikor két – három alkalmazottal kezdtünk, mára már 279 alkalmazottunk van. Forgalmunk pedig a 2021-es évben elérte tisztán a kb. 480 millió koronát“ – büszkélkedik vállalkozásával Leo Stoklasa.

A Heuréka oldal felmérése alapján a rövidáru kereskedések között megszereztük a 2017-es év üzlete címet, ez is bizonyítja vásárlóink elégedettségét.

Az Asociace pro elektronickou komerci (APEK – az elektronikus kereskedelmi asszociáció) certifikátja is bizonyítéka e-shopunk megbízhatóságának és minőségének.

Modern raktár és gyors szállítás

2018-ban egy zöld réten egy nagy automatizált raktárházat építettünk fel. Több mint 40 ezer tételt költöztettünk, mely igényes logisztikai művelet volt. Az új raktározási rendszer jobb áttekintést és könnyebb elérhetőséget biztosít vásárlóink számára, további szállítási lehetőségeket is létrehoztunk, így felgyorsult a kézbesítés is. A szép új környezet motiváló munkatársaink számára is. Milyen előnyöket és változásokat hoz magával az új raktár?

Hogyan nőlt új raktár? Nézég meg a videó felvételt.

Mindennapos inspiráció

Sokszor nehéz eldönteni, hogy egyes dolgok mire használhatók. Ezért készítünk Önöknek inspirációs fényképeket ötletekkel és útmutatókkal. Részletes lépésről-lépésre használati utasítást is készítünk. Naponta számtalan ötletet kínálunk a szociális hálókon keresztül is: Facebook, Instagram, Pinterest, ahol figyelemmel követhetnek bennünket.

16 kőüzletház

Ha jobban szeretik a klasszikus vásárlási lehetőséget, látogassák meg üzletházainkat.

karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2022.