Cég, társaság, egyéni vállalkozó, állami intézmény, vagy iskola, és szeretne Nagyker Áron vásárolni? Regisztrálj most
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 228 229 395, email: eshop@stoklasa.hu

Rólunk

A Stoklasa textilní galanterie sro piacvezető a textil rövidáru kis- és nagykereskedelmi értékesítésében. Európa-szerte e-shopon keresztül értékesítünk, Csehországban kőbolt-hálózatot is működtetünk.


Az ügyfelek minket értékelnek a legjobban

Szállítási gyorsasság
Széleskörű
Vevőszolgálat

Hogy kezdődött az egész

Aranygombbal kezdődött. Gombbal, mely 1990-es év előtt Csehországban nagyon keresett áru volt, A kezdetekre ma mosolyogva emlékszik vissza a STOKLASA társaság tulajdonosa, Leo Stoklasa mérnök, aki párjával felalapította a rövidáru nagyraktárt, melybe Csehszlovákiából és Lengyelországból biztosították az árut:

„A párom a BURDA magazinbnból szeretett volna ruhát varratni, de arany gombokat sehol sem lehetett megvásárolni. Lengyelországba kellett utazni, hogy megszerezzük. Ott nemcsak gombokat találtunk, hanem cérnákat, válltöméseket és egyéb árut, melyet idehaza abban az időben nem találtunk. Itten született az ötlet a vállalkozásra.“

A sikeres vállalkozó ma a szülői ház első emeletén kezdődött, emlékszik vissza a kezdetekre. A külföldről való árubehozat abban az időben nem volt szokásos, épp ezért újdonság volt a vásárlók számára. Szükség volt egy áruval felpakolt kocsira, mellyel körbejártuk az üzleteket, mert másképp nem lehetett. Munkatársaink - értékesítesi képviselők ellátogattak üzleteket és varrodákat az egész Csehországban és Szlovákiában.

„Néhány évvel ezelőtt 90 %-ot termékeinket még autóval szállítottuk mindenhova, jártunk Lengyelországba és Magyarországra is. Időigényes és embertpróbáló időszak volt ez, egyben költséges is. Szerencsére idejében érkezett hozzánk az internet.“

 

Az internet mindent megváltoztatott

Az első online rendelés az e-shopon keresztül 2006. február 26-án történt, és az értékesítés a lakossági vásárlókra is kiterjedt. Ma a forgalom több mint nyolcvan százaléka az interneten keresztül bonyolódik.

2006 Csehország 2008 Magyarország
2008 Szlovákia 2016 Románia
2008 Anglia 2021 Franciaország
2008 Németország 2022 Olaszország
2008 Lengyelország 2022 Spanyolország

Mai forgalmunk több mint nyolcvan százaléka az interneten keresztül valósul meg. Míg a kezdetekben az üzlet felét a behozatal alkotta, másik fele volt csak a kivitel, ma már igyekszünk minél több árut exportálni. „Az Európai Unió híve vagyok. Megszűntek a határok és ez a kereskedelemnek sokban segített. Valamikor két – három alkalmazottal kezdtünk, mára már 279 alkalmazottunk van. Forgalmunk pedig a 2023-as évben elérte tisztán kb. 553 millió cseh koronát“ – büszkélkedik vállalkozásával Leo Stoklasa.

A Stoklasa e-shopja alapításának 16. évfordulójára új kabalátott megkapta Leon néven, aki időnként bekukkant majd hozzátok.


A Stoklasa számokban

10 nyelv

Az e-shop működtetési nyelvei: angol, cseh, francia, lengyel, magyar, német, olasz,  román, spanyol, szlovák.

18 üzletház

Ennyi Stoklasa üzletben válogathatnak az áruinkból vagy az e-shopon keresztül rendelhetnek árut. Megtalálnak bennünket Brünnben, Olomoucon, Opaván, Ostraván, Prágában, Jihlavában és Zlínben.

99% elégedettség

A Heurékán levő több mint 17 500 recenziónak köszönhetően e-shopunk ilyen értékelésnek örvendhet, valamint rendelkezhetünk a Vásárlói értékelés certifikáttal.

279 alkalmazott

Vállalatunkban jelenleg ennyien dolgoznak.

28 500 tétel

Jelenleg raktárunkban több mint ezer áru található különböző variációkban.

301 648 megrendelés

Ennyi megrendelésünk volt a 2023-as évben.

Az emberek fontos részei

A cég feje és lelke az alapítói - vezérigazgató, Ing. Leo Stoklasa és Alice Stoklasová kreatív igazgató. A cég több mint 270 munkatársa gondoskodik a cég működéséről és az ügyfelek elégedettségéről. Örülünk a sok pozitív vásárlói reakciónak és a számos díjnak, amelyeket a cég története során kaptunk.

 

Modern raktár és gyors szállítás

2018-ban egy zöld réten egy nagy automatizált raktárházat építettünk fel. Több mint 40 ezer tételt költöztettünk, mely igényes logisztikai művelet volt. Az új raktározási rendszer jobb áttekintést és könnyebb elérhetőséget biztosít vásárlóink számára, további szállítási lehetőségeket is létrehoztunk, így felgyorsult a kézbesítés is. A szép új környezet motiváló munkatársaink számára is. 2023-ban az új logisztikai központnak köszönhetően közel 301 500 megrendelést dolgoztunk fel és küldtünk el.
Újdonságok a megrendelés intézésének menetében


2020-ban ünnepeltük a cég 30 éves fennállását. Azt is láthatja, hogyan bővült az új raktár.

Számos díjat nyertünk


Cseh 100 legjobb

Az év Vodafone cége 2018

Minősített APEK üzlet

Heureka az ügyfelek által ellenőrzött


 

Mindennapos inspiráció

Sokszor nehéz eldönteni, hogy egyes dolgok mire használhatók. Ezért készítünk Önöknek inspirációs fényképeket ötletekkel és útmutatókkal. Részletes lépésről-lépésre használati utasítást is készítünk. Naponta számtalan ötleteket kínálunk a szociális hálókon keresztül is: FacebookInstagramPinterest, ahol figyelemmel követhetnek bennünket.

Keress ihletet

Kövessen minket a közösségi hálózatokon

Segítünk és támogatunk

Arra törekszünk, hogy társadalmilag felelős cég legyünk, és hosszú távú együttműködésünk van több védett műhellyel. Különféle tevékenységet is támogatunk a környékünkön - akár anyagi hozzájárulással, akár tárgyi ajándékkal.

 

18 üzletház

Ha jobban szeretik a klasszikus vásárlási lehetőséget, látogassák meg üzletházainkat.

 

karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2024.