www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

ÁRUKERESÉSI ÍV

Az oldal jobb felső sarkában található a megjelölt ív: Árukeresés. Az ív az áru megtalálására szolgál a megadott név vagy rövidítés alapján.

 

Tanácsok a kereséshez

1. Ne adja meg a teljes szót, csak a szótőt. Ha pl. a szalagok betűsort adja meg, nem találja meg benne a taft szalag megnevezést, mert ebben a kifejesésben nincs benne a szalagok szó. Amennyiben a szal szótövet adja meg, megjelenik alatta a szalag és szalagok kifejezés is.

2. Ne adjon meg több szót egyszerre. Ha a taftszalagnevet íra be, nem találja meg az árut, amelyik szalag taft néven szerepel, a szórend ugyanis döntő. Adja meg tehát csak a taft szót, és így mindent megtalál.

3. Amennyiben bejelöli az áru nevében is mezőt, nemcsak olyan árut talál meg, amely az ön által beírt betűsort tartalmazza, hanem olyat is, amelynek a leírásában található a megadott betűsor.

4. Ha ismeri az áru kódját vagy a kód egy részét, szintén megadhatja a keresőben.

karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2021.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.