Cég, társaság, egyéni vállalkozó, állami intézmény, vagy iskola, és szeretne Nagyker Áron vásárolni? Regisztrálj most
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 228 229 395, email: eshop@stoklasa.hu

Információ a kártyás fizetéshez

A kártyás fizetés egyszerű és egyben biztonságos fizetési mód, melyet napjainkban az egész világon használnak.

Kártyás fizetésnél csak a számláján levő összeg zárolása történik meg. A végösszeget a számláról csak az áru szállításhoz valón elkészítése, valamint a számla kiállítása és emailben való kézbesítése után vonjuk le. Ha nincs raktáron mindegyik megrendelt termék, erre a részre vonatkozó összeg a számláján marad.

A belföldi internetes átutaláshoz a Česká spořitelna a.s. lehetőségeit használtuk fel, mely a 3D Secure megoldást hazsnálja. Ez a megoldás a legmodernebb kártyás aplikációja a Visa és MasterCard asszociációjának. Világviszonylatban standardizált fizetési eljárás, melyet az interneten keresztül lehet használni, a biztonság és a kényelelem szempontjából a legnagyobb igényeknek is megfelel.

Elfogadunk VISA, VISA Electron, MasterCard és Maestro kártyákat. A kiadó bankok lehetővé teszik dombornyomásos kártyák igénylését is. Az elektronikus VISA Electron és Maestro kártyák használata csak akkor lehetséges, ha ezt a kártyát kiadó bank lehetővé teszi.

TUDAKOZÓDJON SAJÁT BANKJÁNÁL AZ ÖN KÁRTYÁJÁNAK INTERNETES FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGÉRŐL.

A külföldi megrendelők Paypalon keresztül fizethetnek, mely a Česká spořitelna szabályainak felel meg. Belföldi megrendelőknél ezt a fizetési módszert nem használjuk, mivel magas a kezelési költség, melyet az átutalásnál fizetnünk kell.

Miért biztonságos a kártyás fizetés?

 • bankkártyás fizetésnél a 3D-Secure megoldást használjuk – legmodernabb eljárás a MasterCard és Visa asszociációja részéről, mely lehetővé teszi a biztonságos internetes kártyés fizetést is
 • a bankkártya adatait közvetlenül a banknak adja meg
 • nikdo z našich zaměstnanců nemá přístup k údajům o Vaší platební kartě
 • egyetlen alkalmazottunk sem férhet a HTTPS biztosnádi protokollhoz, mely az ön adatait tartalmazza.

 

Milyen kártyákat fogadunk el?

VisaVisa ElectronMasterCardMaestro

 • VISA Electron
 • VISA
 • Maestro (ha azt az ön bankja besorolta a 3D-Secure rendszerbe)
 • MasterCard

 

Hogyan lehet nálunk fizetni?

Ha a megrendelt áruért bankkártyával óhajt fizetni, jelölje be a megrendelés elküldése előtt a kártyás fizetési módot. Ezután rendszerünk átirányitja önt az adatfeldolgozó bankunkba, ahol a kártya adatait kérik öntől: a bankkártya száma, a kártya érvényességének határideje, CVV2/CVC2 – az aláirási sávban levő szám utolsó három számjegye. Ezeket az információkat közvetlenül az adatfeldolgozó banknak adja meg, mely biztositja a kódolt adatátvitelt, és mi már csak az autorizáció eredményét kapjuk meg, valmint az utasitást a megrendelés lebonyolitásához.

A log Verified by Visa kártya asszociáció, Visa és MasterCard Secure Code kártya asszocviáció MasterCard garantálja a biztonságos fizetést internetes üzletünkben.

Verified by VisaMasterCard SecureCode

 

Ha a bank nem igazolja az ön kártyás fizetését, anna a következő okai lehetnek

 • a bankkártya adatai hibásan lettek megadva
 • a számláján nincs elegendő anyagi fedezet, vagy ön kimeritette az internetes átutalási limitet.
 • az ön kártyájával nincs engedélyezve az internetes átutalás. Ebben az esetben forduljon bankjához tanácsért.

 

Ha a kártyás fizetés sikertelen

Ha a kártyás fizetés sikertelen, az "Ön megrendelése" ablakban a megrendelés részleteinél megjelenik az Online kártyás fizetés. Ez a megrendelés minden fázisában megjelenik. Ennek a gombnak a segitségével bármikor később is meg lehet valósitani a megrendelés fizetését. A sikeres átutalás után ez a gomb eltűnik és megjelenik az átutalás sikerességét jelző szöveg. A kártyás fizetésnél a megrendelést csak akkor készitjük el, ha az átutalás sikerességéről értesitést kapunk.

karty karty karty PayU Google Pay, Apple Pay
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2024.