www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

 

 

 

 

Nagykereskedői kedvezmények

Üdvözöljük a rövidáru, gyöngyalkatrészek, divatkiegészítők és csillogó bizsutéria világában a Stoklasa Nagykereskedésben.

A stoklasa.hu eshopban válogathatnak nagy- és kiskereskedők egyaránt, gyakorlott üzletvezetők és kezdők. Régi kedves megrendelőink között találhatók divattervezők, színházak, reklámcégek, iskolák és szabadidő központok. A B2B üzletben több mint 22 éve jelen vagyunk.

 

Hogyan szerezhetnek jobb árakat?

Az eshopot megnyitva az áfás kiskereskedői árakkal találkozhatnak. Ha az azonosító számukkal együtt beregisztrálnak, a nagykereskedői árakat kapják meg.

 

Saját e-shopot épít?

Regisztráljon, vásárokjon és képeinket ingyen letöltheti.

 

Szeretné jól befuttatni e-shopját?

Ingyen xml feedet biztosítunk Önnek, csak kapcsolatba kell lépniük markeding osztályunkon dolgozó kollégáinkkal. Naponta aktualizáljuk az árukínálatot a specifikációkkal, fényképekkel, szövegekkel együtt.

 

Gyorsan szeretné megkapni az árut?

Általában a megrendeléstől számított két munkanapon belül szállítunk.

 

Félnek a limitektől?

Az Európai Unión belül minden alsó limitet megszüntettünk. Hiányzik egy cipzár? Gond nélkül leküldjük. Naponta több száz megrendelést küldink el, némelyik értéke csupán 15 korona, mások viszont 150 000 korona értékűek si lehetnek.

 

Szeretne ingyenes postaköltséget?

A Cseh Köztársaságon belül nagykereskedők számára ÁFA nélkül 4 000 Kc felett ingyenesen szállítunk. Teljes áttekintését a postaköltségeknek és a kedvezményeknek a Kereskedelmi feltételek - postaköltség részében találnak.

 

Előnyben részesíti a személyes vásárlást?

Nagykereskedők számára minden munkanapon rendelkezésükre áll a stepanvcei nagyraktárunk. Másik lehetőség a kiskereskedői üzleteink meglátogatása, melyeket Prágában, Olomoucon, Ostraván, Opaván és Kravariben találnak meg.

karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2022.