Az e-shop működése nem függ össze a koronavírussal. A megrendeléseket folyamtosan intézzük, a szállítási idő 3-5 napra hosszabbodhat. Köszönjük a megértést.
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Varázslatos Halloween

26.9.2019 | | Megtekintve 1767x
Ijesztő álarcok, rémísztő arcok, és mindenütt kivágott töklámpások. Tudják, miért ünnepeljük a Halloweent és hogyan díszíthetjük ki stílusosan otthonunkat?

A Halloweent október 31-én ünneplik, egy nappal a keresztény mindenszentek ünnepe előtt. Az emberek ijesztő arcokat festenekmaguknak, ijesztő kosztümöket vesznek magukra, melyek a holt lelkeket jelképezik.  

 

  

 

A Halloween jelképe a kifaragott töklámpás. Tudják, miért vágnak a tökre arcképet? Ez az ijesztő arc elzavarja a rossz lelketek. Az utcán ijenkor találkozhatnak varázslókkal, boszorkákkal, szellemekkel, fekete macskával, rémekkel és csontvázakkal.

 

  

 

 

Az ünnep jellegzetes színei a fekete és narancssárga. Nézzék meg ITT a lakásdíszítési ötlelteket, melyeket lószőr krinolinból készíthetnek el.

 

____________________________________________

ÖTLETEK

Minden fénykép több információt is takar, elég csak rákattintani.

 

 

  

 

A Cseh Köztártsaságban ez az ünnep nem hagyományos ünnep. Némely családok ennek ellenére a ház elé töklámpásokat tesznek és a bejárati ajtót is kidíszítik. A városokban és falvakban jelmezes felvonulásokat rendeznek, gyakran rendeznek versenyt is a legijesztőbb jelmezekből.  

 

____________________________________________

FÉNYKÉPES ÚTMUTATÓ

bojtpók készítésére

(a teljes használati utasításért kattintson a képre)

  

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2020.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.