www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Stoklasa varroda megnyitása

12.8.2020 | | Megtekintve 3640x
A jelen kor az egyediségről és a hagyományokhoz való visszatérésről szól. És mivel mi szeretjük a kreatív alkotásokat és a varrást, megszületett a saját varroda gondolata.

 

šicí dílna Stoklasa

 

Egy hónap alatt sikerült Bolaticén új helyiségeket kialakítani és professzionális varrógépekkel, overlockkal és további varrodai kellékekkel berendehzni. A Stoklasa varroda megnyitására 2020.5.4-én került sor és mindannyian azonnal munkához láttak. 

 

šicí dílna Stoklasa Hana Pilčíková    šicí dílna Stoklasa


Az ügyes varrónők Hana Pilčík menedzser vezetése alatt egyedi darabokat alkotnak a mondern felszerelésű műhelyben. „Értünk a varrógépekhez. Különlegességünk a saját termékeink felhasználásában rejlik. Dekorációs textil tárgyakat, lakberendezési kiegészítőket, bébi és gyermek árut varrunk. Mindig bővülő választékunkban mindenki talál számára megfelelőt." mondja mosolyogva Pičíková asszony.

A műhely az a hely lett, ahol az alkotócsapat tapasztalata és a tudása kamatozik. Az első termékek, melyek kikerültek műhelyünkből, a szájmaszkok voltak. Ezután fokozatosan bővítettük kínálatunkat. 

 

Lakástextília

Othonossá tehetjük házunkat hálószobai textíliával, lepedőkkel és egyéb kiegészítőkkel.   

 povlak na polštář ložní povlečení  maska na spaní

 

 

Bébik és gyermekek számára

A gyermekáru készítésénél olyan anyagokat választunk, melyek gyermekek számára biztosnágosak és certifikáttal rendelkeznek. Kedvencek a puha minki anyagok pöttyökkel és pöttyök nélkül. 

 

fleece korunka hnízdo pro miminko dekorační polštář

 

 

 

Nově se na e-shopu setkáte s označením výrobků z šicí dílny Stoklasa tímto logem: 

 

logo šicí dílna Stoklasa

 

Všechny originální výrobky z šicí dílny Stoklasa si můžete prohlédnout na jednom místě

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2021.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.