Az e-shop működése nem függ össze a koronavírussal. A megrendeléseket folyamtosan intézzük, a szállítási idő 3-5 napra hosszabbodhat. Köszönjük a megértést.
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Nélkülözhetetlen dolgok nyaraláshoz

20.6.2019 | | Megtekintve 1426x
Már biztos nagyon várják a nyaralást. Gondolják át, mire lesz szükségük, hogy a szabadságuk a legjobban sikerüljön. Van néhány jó ötletünk az önök számára.

Szabadságra készül? Nem hiányzik még valami?

Minden nyaraláshoz szükséges néhány nélkülözhetetlen dolog. 

 

 

 

Kezdünk csomagolni...

Gondot okoz Önnek, mit vigyen magával a nyaralásra és mit hagyjon itthon?

 

 

Néhány hasznos ötletet kínálunk Önnek:

 

  • Minden holmit rakjanak ki az ágyra, hogy átlássa, mi hiányzik vagy mire nem lesz szüksége.
  • A cipőt és a nehezebb tárgyakat tegyék a bőrönd aljába. 
  • A cipőt mindig csomagolják műanyag vagy textil tasakba. Mindent, ami kifolyhat és összepiszkolhatja a többi dolgot, szintén csomagolják műanyag zacskóba. 
  • Helyet úgy spórolhatnak, hogy a kisebb darabokat, pl. zoknit beleteszik a cipőbe és a bőrönd alján levő kisebb résekbe.  
  • A ruhák csomagolásánál bevált a rolós módszer, így a ruhák nem gyűrődnek annyira.  
  • A bőrönd tetején terítsék szét a törülközőt. A többi holmit összetartja és a bőrönd nyitásánál, nem hull ki semmi. 
  • A bőröndöt ne tömjük tele, hogy maradjon egy kevés hely hazafelé az ajándéknak is. 
  • Az utazáshoz válasszanak kényelmes öltözéket, egyben olyat, ami a legtöbb helyet foglalná a bőröndben. Puha természetes anyagból készült utiruhát javaslunk. Praktikus és elegáns a sál vagy kednő, főleg klimatizált repülőutakra.  

 

Többségünk a nyári szabadságát legszívesebben meleg, napos helyen szereti tölteni. A napsugártól azonban védeni is kell magunkat. Magas UV faktoros napozókrémet, napszemüveget, és szalmakalapot használjunk.  A napszemüveghez szerezzünk be szemüvegtokot.  Nem szívesen visel kalapot? A célnak megfelel egy könnyű divatos sál, melyet különféleképpen köthetünk meg. Főleg a vízparton veszik hasznát egy elegáns és praktikus pareonak (sarongként is ismert). Sokrétű a használati lehetősége, strandruhaként, szoknyaként vagy kendőként is viselhető. 

 

  

 

 

A nyaralás nélkülözhetetlen kelléke a strandtáska. Válasszanak olyat, amelyik praktikus és egyben divatos is.   

 

 

  

 

 

Ne feledkezzenek meg az apró kiegészítőkről sem. Különböző hajdíszek, karkötőknyári színekben, strandpapucsok, melyeket kövekkel díszíthetnek.

 

    


A nyaralás alatt is leszakadhat egy-két gomb, vagy kiszakadhat valamelyik ruhadarab. Erre a célra hasznos magunkkal vinni a kozmetikai táskánkbanegy ügyes varrókészletet. Biztosan kedvelni fogják a kozmetikai táska készletet, melyet a strandra is magukkal vihetnek. Egy helyen lesz így napkrém, napszemüveg, kulcs, pénztárca. 

 

  

 

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2020.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.