Cég, társaság, egyéni vállalkozó, állami intézmény, vagy iskola, és szeretne Nagyker Áron vásárolni? Regisztrálj most
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 228 229 395, email: eshop@stoklasa.hu

Év színe 2021 - szürke és sárga kombinációja

10.1.2021 | | Megtekintve 6363x
A komoly, határokat szabó szürke és a sugárzó, optimista sárga - ezek a 2021-es év választott színei. Szerezzenek nálunk inspirációt.

A 2021-es évre a Pantone Color Institut az év színeként két színt választott: szürke PANTONE 17-5104 Ultimate Gray és sárga PANTONE 13-0647 Illuminating. Két szín, mely kiegészíti egymást, együtt meleg és optimista hatást keltenek.  

Ennek a két színnek a kombinációja az öröm és merészség követe, reményt ad a sugárzóbb életre. Jelenleg, amikor az egész világ bezárult a COVID-19 járvány miatt, pontosan erre az optimizmusra van szükségük az embereknek.

Zdroj: pantone.com

 

A szürke PANTONE 17-5104 Ultimate Grey az erős alap, az ellenállás és az egyensúly jelképe. A sziklákra és a kövekre utal, melyek ellenállnak a természeti hatásoknak több ezer éven át. 

  

  

 

 

A sárga PANTONE 13-0647 Illuminating világos, üde szín. A meleg sárga árnyalat a napsugár energiájával van tele, melyet a környezetére is kisugároz 

  

  

 

Hogyan választják ki az év színét?

Az év színét mindig előző év decemberében jelentik ki. Az Institut PANTONE szakemberei minden évben bejárják a világot és keresik az új trendeket, melyek meghatározzák a divatot, a szórakoztatóipart, a filmipart és az életstílust. A további ötleteket az új technológiák, anyagok vagy elkövetkező világviszonylatú sportesemények adják. Az idei szín kiválasztására hatással volt a koronavírus járvány is.  

 

Színtörténelem

A Pantone színskála 1963-ban jött létre, jelenleg a legnagyobb nemzetközi színskálának számít. A színek és színárnyalatok számozásos jelölésének köszönhetően a divattervezők, dizajnőrök, grafikusok pontosan ki tudják választani a végtermék színét.  

A PANTONE Év színe 2000 óta kerül kihirdetésre - nézzék meg, mely színek nyerték már el ezt a besorolást:  

 

 

Az Év színe a mindennapi életben

Várhatjuk, hogy a választott színkombináció az idén megjelenik a bútorokok, a lakberendezésben, ipari dizájnban és a divatkollekciókon is.  

 

  

  

 

 

Inspirálódjanak önök is, és egészítsék ki ruhatárukat vagy lakásukat új darabokkal, melyek erőt és pozitív hangulatot varázsolnak. Egyszerűen kezdhetnek - lehet egy sárga zsinór szürke sportfelsőben, sárga sál vagy egy szürke virágos bross sárga szvetteren.  

 

Nézzék meg az év színében kiálasztott termékeinket >>

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2024.