Cég, társaság, egyéni vállalkozó, állami intézmény, vagy iskola, és szeretne Nagyker Áron vásárolni? Regisztrálj most
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 228 229 395, email: eshop@stoklasa.hu

Az év színe 2022 - teljesen új Very Peri

10.1.2022 | | Megtekintve 6491x
A 2022-es évre a Pantone Color Institute először jelentett be egy teljesen új színt: PANTONE 17-3938 Very Peri.

 

A Very Peri színe állítólag a komolyságot és a játékosságot, a Z generáció online játékainak színárnyalatait és mindannyiunk jövőjének új kilátásait ötvözi. Eredeti kék-ibolya, ibolya-vörös felhanggal.

A Pantone Color szerint "bátorítja az innovációt, tükrözi életünk állandó változását, és megtanít kreatívan és előrelátóan elfogadni".

 

Zdroj: pantone.com

 

Very Peri szín - kreatív és harmonikus kékeslila

Kivételes abban, hogy elrejti a kék színek, a vörös tónusok tulajdonságait, de a lila árnyalatnak köszönhetően játékosabbnak és vidámabbnak tűnik. És kicsit olyan, mint a levendula színe. Ez az év színe a kevesebb agressziót és a pozitív érzelmeket hivatott szimbolizálni.

 

  Atlasová stuha   

  

  

Miért épp az új szín?

A kék és a lila a hideg színek közé tartozik, pihenésre, koncentrációnk fejlesztésére ösztönöz. A kék egy olyan szín, amely megnyugvást ébreszt bennünk, enyhíti az alvási problémákat és befolyásolja a légzésünket. A lila a depresszió ellen küzd, és a meditáció szimbóluma. Ekkor elég egy kis piros, ami erősíti szenvedélyünket, életkedvünket. És egy új tökéletes keverék van a világon. Miért legyen pozitív hatással ránk az új színvilág? Ez a színhatás megtanít minket ellazulni, lassítani, segít megszabadulni a szorongástól és a szomorúságtól.

 

   

 

Hogyan választjuk ki az év színét?

Az év színét mindig az előző év decemberében hirdetik ki. A PANTONE Institute színszakértői minden évben körbeutazzák a világot, hogy új trendeket keressenek, amelyek hatással vannak a designra, a divatra, a szórakoztatóiparra, a filmekre és az életmódra. Más ingerek, anyagok vagy a közelgő sport világesemények további ingereket hoznak.

 

Színes hisztória

A Pantone színmintát 1963-ban hozták létre, és jelenleg a legnagyobb nemzetközi színkatalógus. Az egyes színek és árnyalatai számszerű megjelölésének köszönhetően a tervezők, grafikusok és más dolgozók biztosak lehetnek abban, hogy az általuk tervezett szín pontosan megegyezik a végtermék színével.

Az év PANTONE színét 2000 óta hirdetik meg – nézze meg, mely színek részesültek már ebben a kitüntetésben:

 

 

Hogyan építsük be az év színét mindennapunkba?

Idén várhatóan bútorokon, lakó- és ipari formatervezési és divatkollekciókon is megjelenik a választott szín. Ezt a színt nem csak a természetben találjuk meg, árnyalata inkább a virtuális világban jelenik meg. Merítsen ihletet, és egészítse ki ruhatárát vagy otthonát új darabokkal. Jellegzetes színéhez elegendő, ha például a gardróbot vagy otthont csak apró részletekkel helyreállítja.

 

 

 

 

A Pantone mindig semleges színeket ad az év színéhez, amivel könnyen kombinálható. A fehér, világosszürke színnel kombinálva is kiemelkedik a legjobban.

 

 

  

 

 

 

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2024.