Új, modern automatizált raktárból szállítunk önöknek. Milyen előnyökkel és változásokkal jár mindez?
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Természetes parafa, ahogy még nem ismerik

19.3.2018 | | Megtekintve 1434x
Parafával kiválóan lehet varrni és díszíteni! Puha parafaanyaggal és papírral dolgozunk, melyeknek kiváló tulajdonságai vannak. Puha, meleg, ellenálló és jól tisztítható és nagyon jól mutat.

Parafa öntapadós szalag

Minden sima felületű anyagra használható, papírra, műanyagra, fára, üvegre, stb.  Régi ládák, dobozok is díszíthetők vele. Nagyon szép üdvözlőlapokon, naplókon, albumokon, fénképkereteken. Ajándékcsomagoláshoz is használható. 

Korková samolepicí páska

Ozdobený deník Ozdobená sklenice Ozdobené pouzdro 


Parafa papír és matricák

 

A parafa papír nyírható. Elég erős, de téphető is. Díszíthető öntapadós gyöngyökkel, lehet rá írni, festeni, stb. -A matircák  alján ragasztóréteg van. Több alakzat választható. 

 

Korkové samolepky Korkové samolepky Korkové samolepky Korkové samolepky   

 

Parafa folyóméter

 

A parafát organikus ragasztóval laminálják lapkba. Éles vágóeszközzel nagyon vékony rétegekre vágják, melyeket szövetalapra helyeznek. Ezek után a parafával úgy lehet dolgozni, mint a szövettel vagy bőrrel. Minden darab egyedi, mivel a felületi szerkezete a parafának különböző. Többféle mintás paprafát választhatnak, melyeket kombinálni lehet textíliával. 

 

Korková metráž Korková metráž Korková metráž

 

A parafa kiváló minőségű anyag.  Jó szigetelő, tompítja az ütést, víztaszító, alaktartó és hosszú élettartamú. Puha, meleg és természetes anyag, antisztatikus és szellős. Könnyen tisztítható nedves ronggyal. 

A parafa megmunkálása igazi szórakozás. Használhatják táskák, pénztárcák, tokok, borítók, divatkiegészítők és ékszerek készítésére. Kosarak, terítékek, felakasztható zsebes polcok is készíthetők belőle. 

 

Nincs kedvük a varráshoz?

Kínálatunkból választhatnak kész tokokat.

Korkový penál Korkový penál Korkový penál

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2018.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.