Cég, társaság, egyéni vállalkozó, állami intézmény, vagy iskola, és szeretne Nagyker Áron vásárolni? Regisztrálj most
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 228 229 395, email: eshop@stoklasa.hu

Tavaszi divatkiegészítők

22.3.2021 | | Megtekintve 2543x
Milyen kiegészítők nem hiányozhatnak az idei tavaszi szezonban ruhatárunkból? Ötleteket kínálunk hölgyeknek, uraknak és gyerekeknek egyaránt.

A tavasz elérkeztével felfrissítjük ruhatárunkat. Likvidáljuk szekrényünkből azokat a holmikat, melyeket már rég nem viseltünk, így helyet adunk az új ruhadaraboknak. Minden ruhatár alapját a basic egyszínű pólók és ingek, zakók, nadrágok és farmerek képezik. Ne feledkezzenek meg a részletekről sem.  

 

jarní móda

 

Cikkünkben segítünk a hölgyeknek, uraknak és gyerekeknek egyaránt.  

HÖLGYEKNEK

A virágok a tavasz fontos tartozékai. Ha szívesen viselnek kendőt, változatossá tehetik kiegészítőiket. A kendő kiváló kiegészítő tavaszi és őszi időszakra is. A fekete táskájukat cseréljék le színesre. Az idei trend részét képzik a hajdíszek - hajpántok, tarka hajgumik, virágok. A napszemüveg nem hiányozhat egyetlen női táskából sem, ahogy hasznos lehet egy esernyő is. A varázsesernyő az esőcseppektől virágossá válik. Ha nem szeretik a klasszikus ékszereket, viseljenek brossokat vagy feltűnő ékszereket.  

 

  

  

 

  

  

 

Fedezzék fel a multifunkciós kendőt. Különböző módon viselhető. Elég hosszú, ezért viselhető hajpántként vagy táskadíszként is. 

   

  

FÉRFIAKNAK

A férfiak is szeretik a divatos öltözéket. Legyen az sportos vagy elegáns, egy megfelelő kiegészítő tökéletessé teszi. A férfiak szeretik, ha minden zsebüket nem húzza le a sok apró tárgy, ezért egy stílusos crossbody táska kiváló választás apró értékeik tárolására. A férfiékszerek, napszemüvegek és övek teszik tökéletessé a viseletet. Van önök között, aki szereti az egyedi nadrágtartókat? :) Ne feledkezzünk meg a motoroskokról sem.

 

  

 

  

 

GYEREKEKNEK

Egészítsék ki gyermekük ruhatárát színes s praktikus darabokkal. A kislányok kiegészítői közül nem hiányozhatnak a színes hajgumik, hajpántok és hajcsatok. A vidám hátizsákokból a tízórási mellett nem hiányozhat az esőköpeny se egy kirándulás előtt. A szabadban való játékot minden gyerek szereti - roller, kerékpár, görkorcsolya. Vigyázzanak gyermekeik biztonságára is, hasznos kiegészítő egy elasztikus gyermek nadrágtartó, mely tökéletes fényvisszaverő elemnek is alkalmas. 

 

  

     

  

 

A nagyobb gyerekek már általában saját maguk választanak, de számukra is örömet szerez egy cool zokni vagy egy hangulatos pénztárca. 

 

  

 

  

 

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2024.