www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Lakodalmi asztal díszítése

22.5.2018 | | Megtekintve 867x
A lakodalmi asztal díszítése ugyanolyan fontos, mint a menyasszonyi ruha kiválasztása. Mindennek összhangban kell lennie a legapróbb részletekig átgondolva.

Fontos az összhang

A lakodalmi vendégség mindenki számára a tökéletesen díszített asztalokat jelenti sok-sok étellel, jól öltözött vendégekkel. 

 

A tökéletesen elkészített asztalt nézik meg legelőször a vendégek. Minden apró részlet fontos ilyenkor. A virágok és az asztaldísz olyan fontos a terített asztalon, mint a menyasszonyi csokor a menyasszony számára. 

 

A természetes stílus még mindig divatos 

A színválasztás általában a helytől függ, ahol a lakodalmat készítik. Az utóbbi években a hideg színek voltak divatosak - mentol, pisztácia, halványzöld. Idén divatosabb a sötét vörös és lila, mely extravagáns és merész :-)

 

  

 

BOHO stílusú dekoráció

Kedveltekké váltak a boho stílusú lakodalmak, ahol a dekoráicók természetes stílusban készültek. Ideállis helyszín pl. a fészer, kert, rét, stb. 

 

I

 

Vévodí zde množství živých sezónních květin, naaranžovaných v ozdobených skleněných lahvích nebo v
zavařovacích sklenicích. Hojně je využívána juta, dřevěné dekorace, peříčka a svíčky. Ty je pak jednoduché oživit jakoukoli doplňkovou barvou.

 

A lakodalmi asztal meghatározó darabja a lakodalmi torta. Mutatósan díszíthető tematikus betűzőkkel. Ne feledjék a vendégeket névkártyákkal kijelölt helyre ültetni. A névkártyákat felállíthatják a tányérba, a pohár mellé vagy elhelyezhetik a pohár peremére is. 

 

  

  

 

 

Lepjék meg vendégeiket

Nagyon kedves szokás, hogy minden vendégnek apró ajándékot adnak, melyet kis dobozban  a tányér mellé helyezhetnek. 

 

   

 

 

A lakodalmi asztal elkészült, a vendégek helyet foglaltak. Következhet a pohárköszöntő és kezdődhet a mulatság!

 

 

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2019.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.