Az e-shop működése nem függ össze a koronavírussal. A megrendeléseket folyamtosan intézzük, a szállítási idő 3-5 napra hosszabbodhat. Köszönjük a megértést.
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Karácsonyi ajándék mindenkinek

28.11.2019 | | Megtekintve 1173x
Válogattunk önöknek néhány termékeinkből néhány karácsonyi ötletet.

 

Sokunk számára a karácsony a családi meghitt együttlét ünnepe, másoknak épp ellenkezőleg, az ünnep előtti ajándékhajszolás időszaka.  

Ebben szeretnénk segíteni.
E-shopunk legjobb kínálatai közül válogattunk önöknek egy gyűjteményre valót.  

 


 

GYEREKEKNEK

A kislányok biztosan örülni fognak a hajgumiból formált nyalókának vagy a flamingó alakú táskának. A fiúk számára autó alakú párnákat kínálunk.  

  

  

 

 


 

HÖLGYEKNEK

A hölgyek számára ajándékot választani nehéz feladat, hisz mindig szeretik az igazi meglepetést.  
Ötleteinket a férfiaknak ajánljuk segítségként. Ha nem biztosak a hölgy kedvenc színében, válasszanak neutrális színű ajándéktárgyakat: szürke, barna, vagy az idei slágernek számító mustársárga.  

 

  

  

 

 


 

FÉRFIAKNAK

Férfiak számára sem könnyű ajándékot választani, hisz állításuk szerint nekik semmire nincs szükségük, mindenük megvan. Ha épp nem a kedvenc parfümjüket szeretnék nekik megvenni, akkor válogassanak kínálatunkból.  

  

  

 

 


 

NAGYMAMÁNAK

 

Mindene megvan, semmire sincs szüksége. Minden évben előre bejelenti, hogy neki ne vásároljunk semmit. Valaminek kínálatunkból talán mégis megörülne.  

 

  

 

 

 


 

MINDENKI SZÁMÁRA

 

Minden alkotó kedvű egyén örülni fog egy ajándékutalványnak  e-shopunkból. A divatékszerdivatkiegészítők vagy dekorációk részlegünkben biztosan találnak számukra megfelelőt.  

Az utalványokat kényelmesen kinyomtathatják odahazulról vagy elküldhetik ajándékként.  

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2020.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.