Üvegfejű gombostű legalacsonyabb áron az árupiacon!. A legnagyobb csomagolás rendelésére vonatkozik. Az akció felhasználásához regisztrálnia kell. Meg szeretném vásárolni.
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Handmade adventi naptár

22.10.2018 | | Megtekintve 1727x
Lepjük meg gyermekünket, kedvesünket vagy házi kedvencünket saját készítésű adventi naptárral. Mi ötleteket adunk ehhez.

 

Ha megunták már az apró csokoládés üzleti adventi naptárat, próbáljjanak ki valami újat. Készítsenek saját kezűleg adventi naptárat, melyet kedvük szerint tölthetnek meg.  

 

AZ ADVENTI NAPTÁR STÍLUSA

(a termék fényképére kattintva megtalálják az útmutatót)

A naptár készítésére használhatnak tasakokat vagy papír dobozokat, melyekre számokat tesznek és apróságokkal töltenek meg. Ezután felakaszthatják faágakra vagy rugafogasra. Mindezt karácsonyi szalaggal  és csengettyűkkel díszíthetik.  

 
 

LENTASAKOK FACÉDULÁKKAL

 

 

 

DOBOZOK HÓPELYHEKKEL

 

 

 

SAPKÁK TÁBLÁKKAL

 

 

 

DOBOZOK DÍSZES SZÁMMOKKAL

 

  
 

 

LENTASAKOK FILCSZÁMOKKAL RUHAFOGASON

 

 

 

ÖTLETEK A TASAKOK MEGTÖLTÉSÉHEZ

Gyerekeknek

Apró édességek, nyalóka, kindertojás, rágógumi, bonbon. Tölthetik a kínálatunkban levő kreatív készletekkel is - minden napra egy-egy részt beleteszünk, így gyermekünk saját maga elkészítheti például a saját betlehemét vagy angyalkáját. További ötletek: matricák, pexeso, gyöngyökjelvények aktatáskára vagy ruhára, puzzle típusú szétnyírt fényképek, pecsétek, Fimo anyag, kulcstartó, fényvisszaverő pánt.

 

   

 

Kedvesünknek

Vannak apróságok, melyek mindenkinek egyformán örömet szereznek. Pl. közös fénykép, nyakék, mozijegy, teamécses, kulcstartó vagy táskafüggő, szájfény, arcpakolás, sorsjegy, szív alakú kő. 

 

   

 

Házi kedvencünknek

Bár az állatok nem foglalkoznak az adventtel, mégis van, aki szívesen megajándékozza kis kedvencét az ünnep alkalmával. Lehet az ajándék piskóta, állateledel, egy új póráz vagy nyakörv.
 
 
 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2019.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.