Cég, társaság, egyéni vállalkozó, állami intézmény, vagy iskola, és szeretne Nagyker Áron vásárolni? Regisztrálj most
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 228 229 395, email: eshop@stoklasa.hu

A természetes ásányok varázsa

21.5.2020 | | Megtekintve 4939x
Még nincs saját személyes köve? Erőt, energiát ad, serkent a nehéz időkben. Választhatnak csillagjegyük szerint, a kő tulajdonságai szerint vagy tisztán megérzésből.

 

 

Az ásványkő kedvelt talizmán. A gyöngyöket kész karkötőként is megvásárlolhatják  vagy felfűzhetik saját elképzelésük szerint is.  

(Minden kép mögött további információkat találnak, csak rájuk kell kattintani.)

 

SOK-SOK ÚJDONSÁG E-SHOPUNKON

 

 

ACHÁT

Nagyon erős kő, mely érzelmi egyensúlyt biztosít és önbizalmat ad. Segít enyhíteni a feszültséget és a negatív érzéseket.  

Csillagjegye: Ikrek, Bika, Szűz és Skorpió

    

 

 

 

AMAZONIT

 A bátorság és igazság köve. Nyugtató hatása van. Segít a lelki egyensúly és harmónia elérésében. Elűzi a rossz gondolatokat, segít relaxálni. Izomgörcsök, idegi problémák esetén segít a viselése.  

Csillagjegye: Vízöntő

 

  

 

 

 

AVANTURÍN

A boldogság kövének nevezik. Nagyon pozitív hatású, ami a sikert és vagyont illeti. Az otthon és kertet védi a geopatogén zónáktól. Erősíti a vezetői döntőképességet, segíti a kreativitást. Egyensúlyban tartja a vérnyomást, enyhíti a migrént, jó hatása van a látás erősítésére.  

Csillagjegyei: Bika és Rák

 

  

 

 

HOWLIT

Nyugalmat és lelki egyensúlyt hoz életünkbe. Jó hatással van álmatlanság ellen (éjszakára jó a párna alá tenni), csökkneti a stresszt. Növeli az önmagunk és mások iránt érzett szeretetet. Segít a céljaink elérésében. Görgyoldó hatása van, kivám menstruációs fájdalmakra és mingrénre is. Segít a fogak gyógyulásában, a fogszuvasodás kezelésénél, a gyomor és a belek, valamint a visszerek gyógyításánál.

Csillagjegye: Rák, Mérleg, Vízöntő

 

ÖTLET: A howlitot holdfényben lehet feltölteni, legjobb holdtöltekor.

 

 

JADEIT

Serkenti a pozitiv gondolkodást és viseljőjének szerencsét hoz. Feltárja az igazi énünket, így segítségével gyakran felszínre törhet az elfojtott őszinteség. Úgy is ismert, mint a szeretet és a családi törődés erősítője. A kő serkenti a termékenységet, segít a szűlésnél, gyógyítja a kiválasztó szerveket, enyhíti a csípőfájdalmakat, méregteleníti a szervezetet.

Csillagjegyei: Kos, Rák, Mérleg, Halak

 

 

ÖTLET: A jadeitet úgy erősíthetjük fel, hogy közvetlen napfényre tesszük.

 

 

JÁSPIS

A boldogság, egészség és szépség jelképe. Véd a negatít energiától és nyugalmat biztosít. Serkenti a vérkeringést és az emésztést. Kellő energiát ad és segít a jó hangulat megtartásában. Vágyébresztő.  

Csillagjegyei: Szűz, Vízöntő és Halak

 

  

 

 

 

KARNEOL

Bátorságot, nyugalmat, türelmet és harmóniát biztosít, pozitív életérzést ad, csökkenti a nyilvánosság előtti fellépéstől való félelmet, magabiztosságot ad. Serkenti a sexuállis aktivitást, növeli az önbizalmat. Komoly betegségek lelki felépülésénél is segít. Gyógyítja az ereket és érrendszeri betegségeket, megszüntet bárminemű függőséget.  

Csillagjegyei: Rák és Ikrek

 

 

 

 

KRISTÁLY

Univerzális gyógyító hatású kő, erősíti a többi kő jótékony hatását. Serkenti a szellemi készséget, megszünteti a lelki diszharmóniát. Összhangba hozza a zakrákat. Erősíti az összpontosító készséget és az emlékezetet. Serkenti az immunrendszert és kivám hansa van az égési sebek gyógyulására.

Csillagjegyei: Ikrek, Rák, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő

 

 

ÖTLET: A kristály hatását úgy erősíthetjük fel, hogy holdtöltekor egy tál vízben hagyjuk egész éjszakára.

 

 

LÁVA

A lávaköveknek erős pozitív energiájuk van, ezért védő amulettként használják. Véd a környezet negatív hatása elől, segítia teljes lelki megtisztulást.  

Csillagjegye: Kos

  

 

 

 

OBSZIDIÁN

Véd a mágikus támadások ellen és bárminemű negativitástól. Saját erőnkben és képességeinkben való hitünkben megerősít. Viseljük vizsgákon és fontos döntéshozataloknál.  Erősíti az emésztőrendszert. 

Csillagjegye: Skorpió, Nyilas és Bak

 

 

 

 

 

OPALIT

A nyugalom köve, a kereskedőket vállakozásukban és a pénz forgatásában talizmánként sečti. Enyhíti a stresszt, depressziót és szorongást, csökkenti az agresszivitást, egyensúlyba hozza a jing és jang energiákat. Kiváló meditációhoz is. Az opalit segít a hangulatingadozásoknál, a fáradtságnál és stresszhatásoknál, viselhető szűlésnél és fejfájásnál. Vér- és vesetisztító hatása is van.

Csillagjegyei: Rák, Skorpió, Nyilas, Halak

 

  

ÖTLET: Az opalitot holdfénynél tölthetjük fel.

 

 

RÓZSAKVARC

A szerelem, hűség és megbékélés köve. A legerősebb energia felerősítő. Erős gyógyító hatása van. Erősíti a türelmességet és életenergiát ad. Segít a félelem ellen. Elvezeti a testből a káros anyagokat. A rózsakvarc nagyon elegáns kő.  

Csillagjegy: Bika és Mérleg

 

 

 

 

 

SODALIT

Fejleszti és nyugtatja az elmét, csökkenti a lelki zavart, bátorságot ad, véd a konfliktusok ellen. Növeli az önbizalmat, segít a stressz és a félelem ellen. Tisztítja a limfatikus rendszert, egyensúlyban tartja a  metabolizmust, erősíti az immunrendszert.  

Csillagjegyei: Oroszlán, Szűz, Skorpió és Nyilas

 

 

 

 

 

 

TIGRISSZEM

Minden veszélytől megvéd. Erősíti a lelki feljődést. Erőt ad, vonzza a pénzt és a gazdagságot. Segít a másoktól való függőség leküzdésében, a saját értékek felismerésében, elnyomja a depressziót. Személyiségzavar gyógyításában is segít. Lassítja a metabolizmust, csökkenti a stresszt és a túlzott sexulális vágyat.  

Csillagjegy: Ikrek

 

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2024.