www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

A természetes ásányok varázsa

9.4.2019 | | Megtekintve 665x
Még nincs saját személyes köve? Erőt, energiát ad, serkent a nehéz időkben. Választhatnak csillagjegyük szerint, a kő tulajdonságai szerint vagy tisztán megérzésből.

 

 

Az ásványkő kedvelt talizmán. A gyöngyöket kész karkötőként is megvásárlolhatják  vagy felfűzhetik saját elképzelésük szerint is.  

(Minden kép mögött további információkat találnak, csak rájuk kell kattintani.)

 

 

 

ACHÁT

Nagyon erős kő, mely érzelmi egyensúlyt biztosít és önbizalmat ad. Segít enyhíteni a feszültséget és a negatív érzéseket.  

Csillagjegye: Ikrek, Bika, Szűz és Skorpió

    

 

 

 

AMAZONIT

 A bátorság és igazság köve. Nyugtató hatása van. Segít a lelki egyensúly és harmónia elérésében. Elűzi a rossz gondolatokat, segít relaxálni. Izomgörcsök, idegi problémák esetén segít a viselése.  

Csillagjegye: Vízöntő

 

  

 

 

 

AVANTURÍN

A boldogság kövének nevezik. Nagyon pozitív hatású, ami a sikert és vagyont illeti. Az otthon és kertet védi a geopatogén zónáktól. Erősíti a vezetői döntőképességet, segíti a kreativitást. Egyensúlyban tartja a vérnyomást, enyhíti a migrént, jó hatása van a látás erősítésére.  

Csillagjegyei: Bika és Rák

 

  

 

 

 

JÁSPIS

A boldogság, egészség és szépség jelképe. Véd a negatít energiától és nyugalmat biztosít. Serkenti a vérkeringést és az emésztést. Kellő energiát ad és segít a jó hangulat megtartásában. Vágyébresztő.  

Csillagjegyei: Szűz, Vízöntő és Halak

 

  

 

 

 

KARNEOL

Bátorságot, nyugalmat, türelmet és harmóniát biztosít, pozitív életérzést ad, csökkenti a nyilvánosság előtti fellépéstől való félelmet, magabiztosságot ad. Serkenti a sexuállis aktivitást, növeli az önbizalmat. Komoly betegségek lelki felépülésénél is segít. Gyógyítja az ereket és érrendszeri betegségeket, megszüntet bárminemű függőséget.  

Csillagjegyei: Rák és Ikrek

 

 

 

 

 

LÁVA

A lávaköveknek erős pozitív energiájuk van, ezért védő amulettként használják. Véd a környezet negatív hatása elől, segítia teljes lelki megtisztulást.  

Csillagjegye: Kos

  

 

 

 

OBSZIDIÁN

Véd a mágikus támadások ellen és bárminemű negativitástól. Saját erőnkben és képességeinkben való hitünkben megerősít. Viseljük vizsgákon és fontos döntéshozataloknál.  Erősíti az emésztőrendszert. 

Csillagjegye: Skorpió, Nyilas és Bak

 

 

 

 

 

 

RÓZSAKVARC

A szerelem, hűség és megbékélés köve. A legerősebb energia felerősítő. Erős gyógyító hatása van. Erősíti a türelmességet és életenergiát ad. Segít a félelem ellen. Elvezeti a testből a káros anyagokat. A rózsakvarc nagyon elegáns kő.  

Csillagjegy: Bika és Mérleg

 

 

 

 

 

SODALIT

Fejleszti és nyugtatja az elmét, csökkenti a lelki zavart, bátorságot ad, véd a konfliktusok ellen. Növeli az önbizalmat, segít a stressz és a félelem ellen. Tisztítja a limfatikus rendszert, egyensúlyban tartja a  metabolizmust, erősíti az immunrendszert.  

Csillagjegyei: Oroszlán, Szűz, Skorpió és Nyilas

 

 

 

 

 

 

TIGRISSZEM

Minden veszélytől megvéd. Erősíti a lelki feljődést. Erőt ad, vonzza a pénzt és a gazdagságot. Segít a másoktól való függőség leküzdésében, a saját értékek felismerésében, elnyomja a depressziót. Személyiségzavar gyógyításában is segít. Lassítja a metabolizmust, csökkenti a stresszt és a túlzott sexulális vágyat.  

Csillagjegy: Ikrek

 

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2019.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.