www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

A húsvét már az ajtón kopogtat

3.4.2019 | | Megtekintve 718x
Fogadják a húsvétot mutatós díszekkel. Húsvéti tojások, szalagok a korbácsra és a vendéglátás sem hiányozhat. Néhány ötletek kínálunk önöknek.

 

A húsvét a legnagyobb keresztény ünnep, melyet március 22-től április 25-ig, az első tavaszi holdtöltétől számított első vasárnap ünneplünk. A húsvét a tavasz érkezésének is az ünnepe.  

 

 

Lakás és terasz díszítése

Használják a jellegzetes tavaszi színeket, sárgát, zöldet, narancssárgát. Ha szeretik a finomabb színhatásokat, használjanak rószaszínt, fehéret vagy lilát, melyek a virágok színeit juttatják eszünkbe. Sok-sok dekorációs anyagot találnak a tavaszi természetben. Ezeket aztán díszíthetik félkészárukkal, mint pl. lepkékkel, madarakkal, mini sárgarépákkal  vagy virágokkal.

 

 

  

 

Az ajtókon nem hiányozhat húsvétkor a koszorú. E-shopunkban találnak polisztirol/hungarocel félkészárut: koszorút, tojást. Találhatnak itt szalagokat, dekorációs madzagokat, jutaszalagokat.  

 

 

Tojások - dekoráció és ajándék locsolóknak

A húsvéti tojásdíszítés a legelterjedtebb húsvéti szokás. A tojás a tavasz, a termékenység és az élet jelképe. A tojások díszíthetők hagyományos technikával vagy patchworkkel, szalmával, viasszal, gyöngyökkel, szőrösdrótokkal vagy különböző zsinórokkal. 

A fényképekre kattintva megjelenik a fényképes használati utasítás, mely alapján elkészíthető a dekoráció.  

 

 

 

Fonott ostorok

Friss fűzfavesszőből fonjuk. Az ostor végére a lányok szalagot kötnek.  

 

 

 

 

 

Mire lehet szükségük.

Minden apróságot a tavaszi alkotáshoz megtalálnak itt.  Ötleteket ITT találnak.  

 

  

 

 

 

BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK! 

 

 


Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2019.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.