Ügyfél vonal (+421) 903 190 224 (+36) 702 844 788 Skype
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

A 2020-as év színe - klasszikus kék

30.1.2020 | | Megtekintve 2026x
Erre az évre a Pantone Institute a klasszikus kéket határozta meg az év színeként - nyugalmat, biztonságot, harmóát áraszt. A kék színt mindenki szereti.

 

A Pantone társaság rendszeresen meghatározza az év színét, amely nemcsak a lakásbelső stílusát, hanem a ruhadivatot is befolyásolja. A társaság véleményét az egész világ elfogadja. A 2020-as évre a 19-4052 Classic Blue színárnyalatot választották az év színének. A klasszikus kékkel így egész évben találkozhatunk.   

Ez a szín állandóságot, biztonságot, nyugalmat, önbizalmat és kölcsönös kapocsolatot fejez ki, időtálló és elegáns.  

A klasszikus kéket minden hölgy  szereti és minden hölgynek illik is bármilyen alkalomra sétára, edzéshez, munkahelyre, meghallgatásra, ünnepélyes alkalmakra.  

  

  

 

 

 

Hogyan válasszák ki az év színét?


Az év színét mindig az előző év decemberében jelentik be. A Pantone Institut szakemberei minden évben beutazzák a világot és új divatirányzatokat keresnek. A további ötleteket az újabb technológiák, anyagok vagy akár a soron következő sport világesemények is befolyásolják.  

 

 

Rövid színtörténelem

 

 


Tudták, hogy a színek segítségével hathatunk a hangulatunkra, sőt még gyógyítanak is velük.  

 

A COLORTERAPIA (színterápia) a színek gyógyító vibrálása. A színek ugyanis képesek befolyásolni hangulatunkat, érzelmeinket, szerveink működését, az összpontosítási készséget, a hőérzetet.  

A KÉK a nyugalom, a harmónia és a végtelen színe. e barvou klidu, harmonie a nekonečna. Megnyugtat, de egyben segíti az összpontosítási készségünket is. Ez a szín  felerősíti az életerőt, nyugalmat, békét sugároz.  A kék alkalmas allergiások, asztmások számára, fájdalomcsillapító és nyugtató hatású.  

 

  

  

 

 

ÖTLET: A kék nagyon jól kombinálható egyéb színekkel - a sötétzöldtől a púderrózsaszínig és a korallpirosig. A Panton az év színéhez mindig hozzátesz négy semleges színt, melyekkel a leginkább lehet kombinálni. 

 

 

 

 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2021.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.