Cég, társaság, egyéni vállalkozó, állami intézmény, vagy iskola, és szeretne Nagyker Áron vásárolni? Regisztrálj most
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Utolsó aktualitás

29.05.2023

Élvezze a napsütést eleganciával és bájjal! Az új szalmakalapokkal nemcsak remekül fogod érezni magad, hanem tökéletesen fogsz kinézni is. Minőségi anyagokból készülnek , választhatsz széles karimájú díszített sapkát vagy modern minimalista fedorát.

19.05.2023

Készüljön fel a következő esőhullámra új esernyőinkkel . Minőség, stílus és megbízhatóság, esernyőink hibátlan védelmet nyújtanak Önnek. Élvezze minden napját időjárástól függetlenül.

16.05.2023

Kezdje el saját táskáját vagy pénztárcáját készíteni, ami például a társad lesz a nyaraláson. Lehet varrni, horgolni és kötni. A fülek szerves részét képezik egy ilyen kiegészítőnek, amelyet többféle stílusban, méretben és anyagból is találhat nálunk.

27.04.2023

Május a szerelem évszaka, ami sokféleképpen kifejezhető. Szinte az összes itt talált szívecskét kiválasztottuk Önnek - különböző anyagokból, kivitelekből és felhasználási módokból. És hiszünk a szerelemben első látásra mindenben, ami az alkotáshoz és a kreativitáshoz kapcsolódik.

26.04.2023

Szeretnéd, ha a ruhád egyedi és különleges lenne? A monofil széles hímzett csipke tökéletes kiegészítő. Tökéletesen adnak egy csipetnyi eleganciát és romantikát ruháihoz, blúzaihoz és szoknyáihoz.

13.04.2023

Az új nejlon fűzők közül mindenki válogathat különböző szélességben és színben. Finom és elegáns mintákkal rendelkeznek, amelyek minden ruhát hangulatot és romantikát kölcsönöznek. Blúzokat, ruhákat, fehérneműt díszít, harisnyatartónak is alkalmas.

karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2023.