www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Utolsó aktualitás

22.08.2022

Minden nő vágyik néha gyöngyökre. Jó hírünk van, új Glance műanyag gyöngyöket raktároztunk, melyek megkülönböztethetetlenek az igaziaktól. Megfizethetőek, el lesz ragadtatva a fényüktől és a különböző formáiktól.

09.08.2022

A belső függönyök praktikusak, de napközben, amikor megfosztják a természetes fénytől, dekoratív kötésekkel lehúzhatja őket. Akár diszkrétebb, akár feltűnőbb dizájnt választ, nagyszerű szolgálatot tesznek Önnek.

01.08.2022

A kalapok, kézitáskák és különféle dekorációk, természetes háncsból kötött vagy horgolt, nyári trendek, amelyek egészen őszig kitartanak. A kreatív lelkek megpróbálkozhatnak ezzel az anyaggal, és elkészíthetik saját eredeti darabjukat.

26.07.2022

Új porcelángyöngyöket raktárunk fel az eredeti ékszerek készítéséhez. Jellegzetes szerzői kézírással rendelkező ruhaékszerekhez remek választás. Egyesítik az agyag robusztusságát és a porcelán nemességét.

karty karty karty PayU
Facebook Pinterest Instagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2022.