Az e-shop működése nem függ össze a koronavírussal. A megrendeléseket folyamtosan intézzük, a szállítási idő 3-5 napra hosszabbodhat. Köszönjük a megértést.
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Utolsó aktualitás

19.03.2020

Változtattunk a logisztikai eljárásokon - azokat a megrendeléseket, melyekben nincs anyag, szokásos módon 2 munkanapon belül tudjuk szállítani. A munkaerő bővítésnek köszönhetően ma sikerül majdnem minden tegnap leadott megrendelést teljesítenünk, melyek nem tartalmaznak anyagokat. Az anyagot tartalmazó megrendelések feldolgozása a méretre nyírás miatt hosszadalmasabb (akár 4 munkanap is lehet).

18.03.2020

Tisztelt vásárlók, nagyra értékeljük, hogy önök is bekapcsolódnak a védőmaszk varrásba. Mindent megteszünk, hogy bebiztosítsuk az újabb pamutanyagokat. Bízunk benne, hogy 5 munkanapon belül kb. 10.000 m egyszínű és mintás anyaggal tudjuk feltölteni raktárkészletünket.

17.03.2020

Tisztelt vásárlók, a folyómétert tartalmazó megrendeléseket (anyagok, zsinórok) akkor is elküldjük, ha a megrendelés nem lesz teljes. A hatalmas mennyiségű megrendelés miatt nem tudunk mindenkit telefonon értesíteni a megrendelés állásáról. Elnézésüket kérjük a kialakult helyzetért, igyekszünk minél rövidebb idő alatt rendezni a legtöbb megrendelést (aktuális szállítási idő 3-5 nap). További információk az aktuális helyzetről.

14.03.2020

Tisztelt vásárlók, a Cseh Köztársaságban érvényben levő kiskereskedelmi árusítás korlátozása miatt leállítjuk az Áruátvételi helyeket és a Stoklasa üzletekben való áruátvételt. A többi szállítási forma továbbra is működik. Megértésüket köszönjük.

13.03.2020

Tisztelt vásárlók, a Stoklasa e-shop működése a koronavírus miatt nincs korlátozva, a megrendeléseket folyamatosan intézzük. A szállítmányozó társaságok kiszállítják a megrendeléseket. A kialakult helyzetet állandóan követjük és a változásokról tájékoztatjuk önöket. Köszönjük a bizalmat és jó egészséget kívánunk.

09.03.2020

Ismerik a köves felvasalható paszományokat? Sok munkát megtakarítanak velük a varrásnál. Szépen csillognak, felvasalva jól tartanak. Nagyon egyszerűen lehet velük díszíteni.

25.02.2020

Szeretne sapkát, nyakmelegítőt, sálat vagy takarót kötni, de nem igen barátkozott meg a kötőtűvel? A kötőmalom ön helyett végzi a munkát. Nem kell hozzá kötéstudás. Próbálja ki, milyen egyszerű és gyors.

21.02.2020

Fém patenteket használnak? Most új színekben is vannak raktáron.

18.02.2020

Már készülnek a húsvétra és az új tavaszi dekorációra? Nézzenek szét Tavaszi dekorációk részlegünkben. Új fadíszeket és fürjtojásos fészkeket is találnak benne.

12.02.2020

Újítsa fel öltözékét lampaszokkal. Választhat kifejezőbb vagy egyszerűbb változatot. A lampaszok nagy részét folyóméterben áruljuk.

karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2020.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.