www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Utolsó aktualitás

08.03.2018

Kedves Hölgyek, boldog nőnapot kívánunk. Ha ma senki sem gondolt önökre, ne keseredjenek el és szerezzenek örömet sajátmaguknak. Pl. kendővel vagy nyakékkel.

23.02.2018

Újdonság: nagy választék vidám és lakodalmi szalagokból érdekes motívumokkal és minőségi anyagból.

02.02.2018

Jelmezbálba készülnek? Ötletekre van szükségük?Nézzék megblogunka, ahol sok hasznos ötletet találnak. Ne feledjenek el szétnézni jelmezbáli és parit dekorációk részlegünkben, ahol sok színes álarc, gyermekkészlet, kalap közül választhatnak.

30.01.2018

Unja a mindennapi körforgást. Vacsorafőzésnél töltsön egy pohár bort és gyújtson meg egy gyertyát. Deprimálóan hat önre a fagyos időjárás? Főzzön egy csésze teát kedvenc csészéjébe és takaródzzon be egy puha takaróba. Ezekről a kellemes dolgokról szól a hygge styl, mellyel a dánok élnek. Vegyék körül magukat olyan tárgyakkal, elyekből sugárzik a kényelem.

karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2018.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.