www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Utolsó aktualitás

21.06.2019

Saját virágdíszt vagy koszorút készít? Nézzék át új Dekorációs virágainkat és növényeinket sok-sok újdonsággal. A művirágok olyan tökéletesek, hogy már csak az illatuk hiányzik.

13.06.2019

A patchwork kedvelőinek anyagcsomagot készítettünk, mely színben és stílusban is összhangban van. A csomagokat a Stoklasa cég állította össze, dekorációs masli díszíti.

30.05.2019

Lassan itt van a nyaralások és fesztiválok ideje, ezért új nyári kalapok és szalmakalapok kínálatával jelentkezünk. Válogathatnak a hölgyek és urak egyaránt különböző stílusú és színű kalapjaink között. Az alkotó kedvűek számára díszítésre szánt kalapokat kínálunk.

22.05.2019

Széles tépőzár kínálatunkban találhatnak speciális öntapadós változatot is. Klasszikus formában és karika formában is kapható, amit a quiet book készítéséhez is felhasználhatnak.

karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2019.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.