Az e-shop működése nem függ össze a koronavírussal. A megrendeléseket folyamtosan intézzük, a szállítási idő 3-5 napra hosszabbodhat. Köszönjük a megértést.
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Průmyslová 13, 747 23 Bolatice
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Utolsó aktualitás

19.05.2020

Újra megtalálják kínálatunkban a jó minőségű Marlen ollót. Mikrofogazású, megfogja az anyagot, így pontosabb nyírást lehet vele végezni. Professzionális és kezdő varrónők is használhatják.

21.04.2020

Választékunkat és raktárkészletünket kibővítettük új szájmaszkokkal. Választhatnak a pamut, dzsörzé, bumis, megkötős, mintás, egyszínű változatokból, melyeket saját ízlése szerint díszíthetnek.

16.04.2020

Tisztelt vásárlók, ha szájmaszk varrásához cérnát keresnek, most van raktáron 11 féle fehér cérna. Választhatnak a pamutcérna, poliésztercérna, elasztikus cérna kínálatból overlock vagy klasszikus varráshoz.

14.04.2020

Varrott szájmaszkokat keresnek? Néhány fajtáját kínálunk a textil szájmaszkoknak. Ha épp nincs raktáron, használják ki a KERESŐ KUTYA BEÁLLÍTÁSA szolgáltatásta az egész termékcsaládra. Bármelyik szájmaszk raktárra kerülésénél figyelmeztetjük önöket.

31.03.2020

Gyors anyagszállítmányra van szüksége? Újra kínálatunkban találhatók azok az anyagok, melyeket darabra árulunk vagy kisebb tekercsekben. A megrendeléssel nem kell várni a nyírásra, így az anyag már másnap önnél lehet. Az anyagok közül válogathat itt.

karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2020.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.