www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Tisztelt Vásárlók,

új raktárat készítünk elő a gyorsabb szállítás érdekében. 
Ez a változás a tájékoztatásban nagy előrehaladást jelent a mennyiséget és a konkrét színek elérhetőségét illetően. A megrendelés leadásánál láthatják, pl. hány méter 9 mm-es piros szalag van raktáron. Amit megrendelnek, azonnal rezerváljuk önöknek. A megrendelés teljesítése így 100 %-ban teljesíthető lesz.

Ezek a szervezési tevékenységek szolgáltatásunk rövid idejű korlátozását vonják maguk után. 

 

2018 5. 22 - 27.  között az e-shop működése korlátozott lesz. 

A megrendeléseket fogadjuk, viszont nem tudjuk őket ezeken a napokon feldolgozni és expedálni. Technikai okok miatt telefonos vagy írásos kéréseiket sem tudjuk teljesíteni a megrendelések sürgetésével kapcsolatban. 

Ebben az időszakban a PayPal fizetés sem lehetséges.

Ebben az időszakban fogadott megrendeléseket fokozatosan kezdjük teljesíteni 2018. 5. 28. után. 

z új raktárba való költözködés az elmúlt 28 év leg

Az új raktárba való költözködés logisztikailag az elmúlt 28 év legbonyolultabb eseménye, ezért elnézésüket kérjük az esetleges nehézségekért, és köszönjük megértésüket. Bízunk benne, hogy az új raktári rendszer az önök elégedettségét fogja szolgálni. 

 Az Önök Stoklasa csapata

karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2019.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.