KARÁCSONYI BEVÁSÁRLÁS: Mivel jelenleg túl sok a megrendelés, ezért előfordulhat, hogy szállítás kicsit késni fog. Karácsonyig való szállításra garanciát vállalunk, ha a megrendelés 2018. 12. 13-ig valósul meg. 2018. 22. és 2019. 1. 1. között a raktár zárva tart. Ebben az időben beérkezett megrendeléseket csak 2019. 1. 2. után rendezzük. Megértésüket köszönjük.
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Šátky různých barev, stylů a vzorů

2.3.2018 | | Megtekintve 1116x
Zaujal vás nádherný barevný šátek se zajímavým motivem a říkáte si, co vůbec znamená? Existuje mnoho krásných vzorů. My jsme vybrali ty nejzajímavější a pokusíme se vám je popsat.

Tyúklábminta vagy pepita?

Első látásra mindkét minta egyformának tűnik, pedig nem az. A pepita fekete-fehér apró kockás szövésű minta. A tyúklábmintaban a négyzetek 45°-os szögben el vannak fordítva. Mindkét minta atraktív, örökzöld stílus. Főleg vastagabb szövésű anyagokra használják és őszi vagy téli viselet. 

Kedvelt mandala

A mandala szó az óindiai nyelvből ered. Színek kombinációja, melyek egy kör középponjta köré összpontosulnak. A mandala nyugtató hatású, végtelen.

Paisley vagy kasmír minta

Nagyon kedvelt a paisley minta. A könnycsepp vagy hosszított toboz mintában apró virágminták alkotják. A minta megnevezése a skót Paisley város nevéből származik, ahol ezeket a mitnákat készítették. A minta lehet monochromatikus vagy többszínű, tarka. 

Leggyakrabban a pashmina  nevű sálakat díszíti. A minta az anyagba van beleszőve. A kendő kétoldalas, a visszáján a minta ugyanaz csak ellendkező színekben. 

Bengál csíkok

Az indiai Bengál provinciából ered a megnevezés. A minta kifejező színes csíkozású. 

Kockák

A legismertebb minta ez. Egy vagy két színnel készülnek szövéssel vagy nyomtatással. 

Romantikus virágminta

Szinte mindenhez illik. Vidám és színes virágok díszítik. 

Melyik minta tetszik önnek a leginkább? Gondolkodik már azon, milyen kendőt választ a tavaszi és nyári szezonra? 

Diszkúzió:

Hozzászólásokat csak bejelentkezett felhasználók rakhatnak be.
karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2018.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.