Új, modern automatizált raktárból szállítunk önöknek. Milyen előnyökkel és változásokkal jár mindez?
www.stoklasa.hu
Stoklasa Rövidáru - nagykereskedés
Záhumenni 22, 747 21 Kravaře
tel: 553 677 777, email: eshop@stoklasa.hu

Rólunk

Egy arany gombbal kezdődött. Egy gombbal, ami 1990 előtt Csehországban nagyon keresett áru volt. „A feleségem pontosan a BURDA szerinti modellt akart készíteni, de nem tudott hozzá arany gombot szerezni. Kénytelenek voltunk Lengyelországba utazni a gombért. Ott nem csak gombokat találtunk, hanem cérnákat, válltöméseket és egyéb áru tis, amit nálunk nem lehetett kapni. Ekkor született egy ötlet, majd a cég“, emlékszik mosolyogva a STOKLASA tulajdonosa, Leo Stoklasa mérnök a kezdetekre. A feleségével együtt saját nagyraktárat hoztak létre, a rövidárut Csehszlovákiában és Lengyelországban szerezték be. Stoklasa textilní galanterie

„A céghelyünk a szülői házban volt az első emeleten. A határon túli áruforgalmazás nem volt a kilencvenes években megszokott, ezért a termékeinkkel érdekessé váltunk a vásárlók előtt. Viszont autóba kellett ülni és körüljárni az üzleteket, mert másképp nem ment“, emlékszik vissza a ma már sikeres vállalkozó. Ezt folytatták a cég üzleti képviselői is, akik a céges autókkal bejárták egész Csehországot és Szlovákiát. „Még néhány évvel ezelőtt a termékeink 90%-át autókkal hordtuk szét Lengyelországba és Magyarországra is. Ez idő-, személy- és pénzigényes volt. Szerencsére ekkor jött az internet,“ fejezi be visszaemlékezéseit a STOKLASA cég igazgatója és tulajdonosa.

A STOKLASA SZÁMOKBANA

7

Az e-shopban használható nyelvek száma: angol, cseh, magyar, német, lengyel, szlovák, román.

13

Ennyi üzlete (a szerződésesek is) van jelenleg a cégnek a Cseh köztársaságban (Olomouc, Opava, Brünn, Ostrava, Prága és Zlín).

98 %

A Heuréka értékelése szerint pontosan ennyi vásárló ajánlja e-shopunkat (több mint 10 000 ajánlás).

390

A cégben jelenleg 390 alkalmazott dolgozik.

1990

A cégalapítás éve, 2015-ben tehát a cég negyed évszázados évforrdulóját ünnepli. 2016-ben a cég Csehország 100 Legjobbja nevű verseny díját kapta.

20 000

Jelenleg több mint húszezer termékünk van raktáron.

129 320

A 2016-ben lebonyolított megrendelések száma.

 

Az internet mindent megváltoztatott

Stoklasa textilní galanterie - eshop, sortimentAz üzletek hetven százalékát ma már interneten keresztül valósítjuk meg. Ha a kezdetekben az üzletünk felét a behozatal, másik felét pedig a kivitel képezte, ma már a kivitel van előnyben. "Valamikor két-három alkalmazottal kezdtük, ma már 390 alkalmazottunk van. A forgalmunk pedig 2016-ben adómentesen kb. 220 millió koronát tett ki“ – méltán büszke lehet eredményeire L. Stoklasa. A cég, mely a régióban kiváló munkaadó, még egy érdekességgel dicsekedhet. Majd száz ún. Bedolgozó alkalmazottja is van, többnyire az állandó alkalmazottaink családtagjairól van szó.

 

 

Árukészletünk

Stoklasa textilní galanterie, letní kolekce 2015

Rövidáru kereskedés
Kreatív igényeinek
Gyöngyök
Dekoráció
Divatékszer
Dekoráció
Táskák és kézitáskak

karty karty karty PayU
FacebookPinterestTwitterInstagram
Az üzleti forgalomról szóló törvény értelmében az eladó köteles a vásárlónak számlát kiállítani. A forgalmat köteles regisztrálni az adóhatáságnal online, technikai probléma esetében legkésőbb 48 óráig az eladást követően.

© Stoklasa textilní galanterie s.r.o. 2018.
A szükséges funkciók eléréséhez ez a weboldal cookie-kat használ. További használatával egyetért. További információk. Értem.